вівторок, 21 жовтня 2014 р.

ЯБЛУЧНИЙ РОЗМАЙ.

Хоч перші рані яблука з"являються ще у середині літа, та по-справжньому радувати нас починають саме восени, коли настає благодатна яблучна пора. Корисність і поживна цінність цих різнокольорових рум"яних плодів відомі усім. Їх уживають сирими і переробленими, роблять варення, желе, компоти, соки, готують різні пироги і десерти. Сьогодні в нашій бібліотеці було представлено виставку-смаколик де можна було поласувати багатьма дарами осені: яблуками, грушами, горіхами, гарбудзовим та соняшниковим насінням, соком, медом та варенням з калачем. Але звісно це було винагородою за розгадані загадки, вірші про яблука чи прислів"я тощо. Таким чином бібліотека долучилась до святкування всесвітнього дня яблука.


Немає коментарів:

Дописати коментар